Znak kvalitete za Online informacijski sustav za vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara STpro

Naziv projekta korisnika/partnera u projektu: Znak kvalitete za Online informacijski sustav za vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara STpro, referentne oznake: KK.03.2.1.11.0010
Kratki opis projekta: Projektom će se ishoditi troškovi naknade za prvo korištenja znaka kvalitete u prvom razdoblju korištenja u roku od 3 godine te trošak za postupak izdavanja/dodjele prava korištenja znaka kvalitete za Online informacijski sustav za vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara STpro iznos. Na temelju prethodno pozitivne ocjene od strane Hrvatske gospodarske komore, tvrtka Humas d.o.o. uvoditi će znak kvalitete za Online informacijski sustav za vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara STpro. Ovime projektom planira se uvođenje vaučera za znak kvalitete za usluge kojim će se povećati konkurentnost te povećanje prepoznatljivosti usluga na otvorenom tržištu.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Cilj projekta je uvođenje znaka kvalitete odnosno znaka „Hrvatska kvaliteta“ te prava korištenja znaka za Online informacijski sustav za vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara STpro tvrtke Humas d.o.o. Dobivanjem znaka kvalitete za Online informacijski sustav za vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara STpro povećati će se konkurentnost na tržištu te će se doprinijeti povećanju prepoznatljivosti kvalitetnih hrvatskih usluga koje tvrtka Humas d.o.o. nudi, odnosno pruža. Primjenom znaka kvalitete "Hrvatska kvaliteta" za usluge koje tvrtka nudi potvrditi će se razina kvalitete već postojećih kvalitetnih usluga koje se pružaju i prodaju, čime će se osigurati preduvjeti za povećanja i porast prihoda od prodaje, izvoza i ukupne konkurentnosti te doprinijeti stvaranju vlastitog identiteta i prepoznatljivosti kako na postojećem tržištu tako i na budućem odnosno potencijalnom tržištu.

Ukupna vrijednost projekta: 13.000,00 kn
EU sufinanciranje projekta: 13.000,00 kn
Razdoblje provedbe projekta: 11.04.2019. - 11.04.2022. godine

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

U Zagrebu, 16.12.2019.

Humas d.o.o.

  • za obrazovanje i usluge
  • HR 10040 Zagreb, Vinodolska 32
  • Centrala: 01 2989 185
  • Mobitel: 091 2989 185
  • E-mail: info@humas.hr

Multimedija