Mario Huzjak

Senior Advisor

Mobitel: +385 97 739 8938

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Lokacija: Vinodolska 32, 10040 Zagreb, Croatia

Domagoj Franc

Senior Advisor

Mobitel: +385 95 828 6352

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Lokacija: Vinodolska 32, 10040 Zagreb, Croatia

Poštovani,

tvrtka Humas d.o.o. osnovana je 5.studenog 1992. godine i registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu.

Osoblje tvrtke i suradnici su ljudi željni rada i uspjeha, odlučni da se dodatno educiraju i osposobljavaju ovisno o zahtjevima koje diktira naša struka te su u stalnoj težnji poboljšanja načina i metoda rada. Uvođenjem cijelo životne edukacije uveli smo u tvrtku novi i suvremeni način praćenja i organizacije rada i potpunu povezanost operativnih struktura sa upravom tvrtke.

U suradnji sa stručnjacima sigurnosti, dizajna i informatike razvili smo online informacijski sustav STpro koji pokriva organizacijsko informatizacijske potrebe tvrtki, obrta, ustanova i medicine rada u području sigurnosti (osposobljavanje, vođenje poslova zaštite na radu i liječničkih pregleda radnika).

Naša tvrtka u suradnji s partnerima organizira izvođenje svih poslova u zaštiti na radu, zaštiti okoliša i zaštiti od požara, a djelujemo na cijelom prostoru Republike Hrvatske za razne naručitelje kako državnih institucija tako i mnogobrojnih privatnih tvrtki i obrta.

U želji da ostvarimo kvalitetnu poslovnu suradnju, na obostrano zadovoljstvo, ostajemo Vam na raspolaganju za sve Vaše upite.

potpis

 

SUBJEKT
HUMAS d.o.o. ZAGREB
TEMELJNI PODACI
MATIČNI BROJ: 00196835
REGISTARSKI SUD: Trgovački sud u Zagrebu pod brojem 080068556
TVRTKA: HUMAS, društvo s ograničenom odgovornošću za obrazovanje i usluge
OIB: 19215840756
SKRAĆENA TVRTKA: HUMAS, d.o.o.
SJEDIŠTE: Zagreb, Vinodolska 32
PRAVNI OBLIK: društvo s ograničenom odgovornošću
PRAVNI ODNOSI
OSNIVAČKI AKT: Akt o osnivanju društva s ograničenom odgovornošću u privatnom vlasništvu od 5.studenog 1992.god. izmijenjena Izjavom o usklađenju i povećanju temeljnog kapitala sa ZTD-om od 11.prosinca 1995.god.
TEMELJNI KAPITAL
43.300,00 HRK (kuna)
NKD DJELATNOST
22.11 Izdavanje knjiga
51 Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini
52.1 Trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama.
52.42 Trgovina na malo odjevnim predmetima
80.42 Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje., d. n.
* osposobljavanje djelatnika i pučanstva za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara, gašenje požara i spašavanje osoba i imovine ugroženih požarom
* osposobljavanje djelatnika za rad na siguran način
* osposobljavanje djelatnika i pučanstva za držanje i nošenje i pravilnu uporabu vatrenog oružja
* izrada pravilnika, priručnika, prosudbi i uputa u zaštiti
* vođenje poslova zaštite na radu i zaštite od požara za poduzeća i ustanove
* računovodstveni, knjigovodstveni poslovi i porezno savjetovanje
ČLANOVI UPRAVE - LIKVIDATORI
STJEPAN HUZJAK JMBG: 1509957330111
FUNKCIJA: predsjednik uprave - direktor
OVLAŠTENJE: zastupa društvo pojedinačno i samostalno
OSTALI PODACI
Subjekt je upisan kod Trgovačkog suda u Zagrebu na registarskom ulošku broj 1-29120.
ŽIRO RAČUN: HR3823400091100172963 Privredna banka Zagreb
   

Izjava o privatnosti i sigurnosti osobnih podataka

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti i sigurnosti osobnih podataka naše web stranice odnosi se na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste te sigurnost tako prikupljenih osobnih podataka. Ovom Izjavom želimo vas stoga upoznati o našim sigurnosnim mjerama i načinima prikupljanja podataka.

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti i zaštite osobnih podataka. Važno je znati da u bilo kojem trenutku, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade vaših osobnih podataka. Svoje pravo na pristup, ispravak, zaborav, ograničenje, prigovor i informiranost, možete podnijeti putem naše email adrese ili telefona koji su objavljeni na našoj kontakt stranici.

Sve naše online aktivnosti u skladu su s europskim zakonodavstvom (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC i Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske (Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkom poslovanju) .

Sigurnost

Ova web stranica koristi Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka (SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihova prijenosa) što podrazumijeva i slanje email poruka preko kontakt obrasca. Web stranice s ispravnom SSL enkripcijom prikazuju ikonu zelenog zaključanog lokota nakon kojeg slijedi https:// te ime domene u URL-u (adresnoj traci) web pretraživača.

Bilo koji osobni podatak koji ste nam stavili na raspolaganje, u prijenosu će biti enkriptiran kako bi se izbjegla zlouporaba podataka od strane trećih osoba.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi izravno ili neizravno, osobito uz pomoć podataka kao što su ime, prezime, broj telefona, email adresa ili putem drugih osobnih podataka koje nam svojevoljno ostavite.

Našu web stranicu možete koristiti bez otkrivanja i prikupljanja vaših osobnih podataka. Niste obvezni pružiti nam vaše osobne podatke kao uvjet korištenja stranice, osim ukoliko je to potrebno da bi vam pružili uslugu ili omogućili korištenje našeg proizvoda u skladu s vašim zahtjevom. Kada koristite našu Internet stranicu možemo pohraniti određene podatke zbog različitih sigurnosnih razloga ili u statističke svrhe.

Slanjem upita na našu email adresu od vas dobivamo neke osobne podatke koje koristimo kako bi vam pružili što kvalitetniju uslugu i mogli odgovoriti na vaš upit. Prijenos takvih podataka preko Interneta zaštićen je SSL enkripcijom. Ti podaci zaštićeni su od neovlaštene ili nezakonite obrade te ih ne dijelimo s drugim osobama.

Svrha korištenja

Podaci koje prikupljamo koristit će se samo u svrhe pružanja naših proizvoda i usluga ili pak u druge svrhe za koje ste dali svoju privolu, osim u slučajevima gdje zakon propisuje drugačije.

Razdoblje čuvanja osobnih podataka

Podaci se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno kako bi ispunili obveze i usluge za koje ste nam dali svoju suglasnost, a najdulje do godine dana nakon čega će biti obrisani, osim ako zakonom nije drugačije određeno ili ako je to definirano Ugovornim odnosom.

Kolačići (eng. cookies)

Kolačići su male tekstualne datoteke koje sadrže jedinstveni identifikacijski broj za identifikaciju vašeg pretraživača (ne vas osobno) na vašem računalu svaki put kad posjetite našu web stranicu. Spremaju se na vaše računalo ili mobilni uređaj od strane web stranice koju posjetite.

Sve informacije koje se pohranjuju u kolačiće su anonimne i odnose se isključivo na funkcioniranje naše web stranice. Primjeri informacija o vašem korištenju stranice uključuju: jezične postavke web stranice koje ste odabrali, zadnje vrijeme posjeta našoj web stranici i slično. Kada ponovno posjetite našu web stranicu, kolačići se šalju toj stranici a ona prilagođava sadržaj stranice podacima koji se nalaze u kolačiću.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li ćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ukoliko ne pristanete na upotrebu kolačića i dalje ćete moći pregledavati naše web stranice no neki dijelovi neće biti prikazani kako treba ili neće biti dostupni.

Na web stranici www.allaboutcookies.org možete saznati više o kolačićima, kako funkcioniraju te kako ih isključiti.

Vanjske usluge i sadržaji na našoj web stranici

Na našoj web stranici mogu biti uključene usluge i sadržaj trećih strana kao što su google, facebook, twitter i drugi. Kada koristite takve usluge ili je sadržaj treće strane prikazan, komunikacijski podaci se izmjenjuju između vas i odgovarajućeg davatelja takvih usluga.

Odgovarajući davatelj usluga ili sadržaja može isto provesti obradu vaših podataka u dodatne vlastite svrhe. U skladu s našim mogućnostima, konfigurirali smo usluge i sadržaj davatelja usluga u vlastite svrhe tako da je bilo kakva druga komunikacija u druge svrhe izuzev pružanja njihovih usluga na našoj web stranici blokirana, ili do komunikacije dolazi samo nakon što se aktivno izabrali koristiti odgovarajuću uslugu. S obzirom na to da nemamo kontrolu nad podacima koje prikupljaju i obrađuju treće strane, nismo u mogućnosti pružiti obvezujuće informacije u svezi s ciljem i svrhom takvog tipa obrade vaših podataka.

Za više informacija u svezi cilja i svrhe takvog prikupljanja i obrade vaših podataka, pogledajte izjave o privatnosti davatelja usluga čije usluge i sadržaj smo uključili i koji su odgovorni za zaštitu vaših podataka u ovom kontekstu:

  • Facebook
  • Google Maps
  • Google Analytics
  • Google Adwords

Web analiza i Google Analytics

U svrhu pružanja bolje usluge i razumijevanja potreba korisnika te analize posjećenosti našoj web stranici koristimo Google Analytics, djelatnost web-analize Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States.

Sukladno vašoj privoli, Google u naše ime analizira korištenje ove web stranice. Informacije koje Google Analytics prikupi u vezi s vašim korištenjem ove Internet stranice (npr. ulazni URL kod posjete naše web stranice, internet pretraživač koji ste koristili, vaše postavke jezika ili razlučivost prikaza) se prenose na Googleov server u Americi, tamo se pohranjuju, analiziraju, a nama se stavljaju na raspolaganje rezultati u anonimnom obliku. Google je certificiran u vezi s EU-US Privacy Shield tako da se na obradu podataka od strane Googlea u Americi primjenjuje odgovarajuća razina zaštite podataka.

Za daljnje informacije o Google analizi molimo pogledajte Uvjete korištenja Google Analytics, u Osnove sigurnosti i zaštite podataka od Google Analytics kao i Googleovu Izjavu o zaštiti podataka.

Pravo uvida i ispravka

Za sve vaše osobne podatke koji su kod nas pohranjeni imate pravo uvida, te pravo ispravka, dopune i brisanja istih kada su nepotpuni, netočni i neažurni te ograničavanja obrade vaših podataka kao i pravo prijenosa podataka. Ako želite iskoristiti vaša prava, obratite s vašim zahtjevom putem naše email adrese ili telefona koji su objavljeni na našoj kontakt stranici.

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo vas o tome na ovoj web stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi. Te promjene stupaju odmah na snagu po samoj objavi. Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 24. svibnja 2018. godine.

Humas d.o.o.

  • za obrazovanje i usluge
  • HR 10040 Zagreb, Vinodolska 32
  • Centrala: 01 2989 185
  • Mobitel: 091 2989 185
  • E-mail: info@humas.hr

Multimedija