Vođenje poslova zaštite na radu

Tvrtka Humas u suradnji sa stručnjacima sigurnosti, informatike i dizajna razvila je online informacijski sustav STpro koji pokriva organizacijsko informatizacijske potrebe tvrtki i obrta u gospodarstvu, medicini rada i ustanovama u području zaštite na radu, zaštite od požara i medicine rada.

Online informacijski sustav STpro pokriva organizacijsko informacijske potrebe ustanova, tvrtki i obrta u području zaštite na radu, zaštite od požara i medicine rada. Kao kostur naše aplikacije izabran je Laravel open source framework zasnovan na PHP-u i objektno orjentiranoj paradigmi s MySQL bazom podataka u pozadini. Zasnovanost na Open Source tehnologijam znači da nema skupih licenci, pretplata i drugih skrivenih troškova za krajnjeg korisnika. Program je izrađen kao web aplikacija u oblaku (cloud) što znači da su program i svi podaci pohranjeni na serveru tako da nema klasične instalacije na računalo korisnika niti korisnik mora imati skupu informatičku infrastrukturu za izvršavanje STpro apliakcije. Programu se pristupa preko web preglednika, logiranjem preko zaštićene SSL veze gdje su svi podaci prilikom prijenosa između web servera i preglednika šifrirani jakom enkripcijom i tako zaštićeni od krađe i zlouparabe.

Sve navedeno također znači da korisnici nemaju nikakve brige oko nadogradnji programa niti se moraju brinuti oko sigurnosti podataka na svom računalu jer se svi podaci spremaju na server. Programu je moguće pristupiti s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu kao i s laptopa s bilo kojim modernim web preglednikom na adresi https://stpro.hr. Sam program je neovisan od hardverskih značajki računala i operativog sustava tako da će se glatko izvoditi na bilo kojem prosječnom uredskom računalu ili laptopu.

U suradnji s ovlaštenim tvrtkama i ustanovama organiziramo potrebne stručne poslove zaštite na radu i zaštite od požara

STpro aplikacija za vođenje zaštite na radu

 

Uvid u matičnu knjigu radnika Uvid u matičnu knjigu radnika

Humas d.o.o.

  • za obrazovanje i usluge
  • HR 10040 Zagreb, Vinodolska 32
  • Centrala: 01 2989 185
  • Mobitel: 091 2989 185
  • E-mail: info@humas.hr

Multimedija